وي ادامه داد: در اين زمينه با برگزاري کلاسهاي رايگان آموزشي به شيوه استاد شاگردي در روستاي حسين آباد از توابع شهرستان شيروان در ترم تابستان سال جاري، 5 نفر از علاقمندان به اين رشته، گواهينامه پايان دوره دريافت کردند.
وي با اشاره به اينکه آموزش اين رشته را براي ترم پائيز نيز در برنامهها جاي گرفته است، اظهار داشت: معاونت صنايع دستي و هنرهاي سنتي استان خراسان شمالي اميدوار است با آموزش تعداد ديگري از هنرجويان، نسبت به احيا اين رشته گامهاي مؤثري برداشته شود.
.
لازم به ذکر است چوخه بافي از صنايع دستي خراسان به ويژه خراسان شمالي است که البته در چند دهه اخير از رونق کمتري برخوردار بوده است.اين دستبافته معمولا از پشم بره يا شتر تهيه و پس از آماده شدن پشم و تبديل پشم به نخ تابيده از طريق پودگذاري بر روي دار زميني توليد ميشود .
گفتني است چوخه به عنوان جليقه، لباس کشتي(پالتوي چوخ)، پيتاوه، کت و شلوار بکار ميرود و به علت نوع آب و هواي سرد و شرايط اقليمي مردان چوخه را به عنوان البسه در زمستان استفاده ميکنند. مهمترين علت پوشيدن اين لباس استحکام آن است به طوريکه که در مبارزه کشتي هيچ پارچه اي مانند چوخه دوام نميآورد./111
انتهای پیام/